top of page
Data als kompas met auteur Rob van den Wijngaard

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van de enorme hoeveelheid waardevolle data die ze genereren en nog nauwelijks benutten. Ze zitten op een goudmijn en hebben geen idee hoe die te ontginnen.

Rob van den Wijngaard begeleidde al vele grote en kleine organisaties naar een datagedreven manier van werken. Met de inzichten en lessen uit dit boek biedt hij je niet alleen de kennis maar ook het vertrouwen om deze datagedreven omslag te maken. De reis naar datagedreven werken is zowel boeiend als complex en gaat verder dan louter technologische aanpassingen. Deze reis vereist een doordachte transformatie van je organisatiecultuur tot de capaciteiten van je team. Deze gids is jouw kompas. Klaar om te groeien, te innoveren en te transformeren met data? Begin jouw unieke reis naar datagedreven werken en werkgeluk met dit boek!

Boek 'Data als kompas', auteur: Rob van den Wijngaard

Boek lancering!

Ontdek de transformerende kracht van data met Rob van den Wijngaard's "Data als Kompas". Dit boek is niet zomaar een handleiding; het is een inspiratiebron voor iedereen die streeft naar een datagedreven toekomst. Van het cultiveren van een positieve werkcultuur tot het implementeren van data in bedrijfsprocessen, Rob biedt praktische stappen en diepgaande inzichten. "Data als Kompas" is essentieel voor leiders, professionals en organisaties die innovatie en groei omarmen. Laat je leiden door de verhalen van succesvolle implementaties en de persoonlijke reis van Rob. Koop nu en zet de eerste stap naar datagedreven succes.

Samenvatting

Zit jouw organisatie op een onbenutte goudmijn? Veel bedrijven en organisaties genereren enorme hoeveelheden waardevolle data maar weten die nauwelijks te ontginnen. Terwijl datagedreven werken niet alleen leidt tot meer efficiëntie, effectiviteit en succes, het draagt ook bij aan het werkgeluk van medewerkers en een positieve impact in de wereld.

Maar hoe maak je als organisatie de omslag? Rob van den Wijngaard wijst de weg. Hij ontwikkelde een inzichtelijk model en een praktische roadmap en begeleidt je met dit boek als reisleider door de complexiteit van een transformatie die verder gaat dan technologie alleen. Het vergt een omslag in je organisatiecultuur en de capaciteiten van je team.

Rob van den Wijngaard begeleidde al veel grote en kleine organisaties naar een datagedreven manier van werken. Met de inzichten en lessen uit de praktijk biedt hij je niet alleen de knowhow, maar ook het vertrouwen om deze datagedreven omslag te maken. Ben jij klaar voor innovatie en transformatie? Ga reis met deze gids als jouw kompas.

Met dit pragmatische boek helpt Rob de lezers de complexiteit van data te navigeren en legt daarmee de basis voor een ethische, verantwoorde datastrategie. Een must-read voor leiders, data-professionals en iedereen die streeft naar innovatie en groei in de digitale netwerksamenleving. - Marco Derksen, digitaal strateeg en kerndocent leiderschap bij digitale transformatie.

TESTIMONIALS

"Rob van den Wijngaard slaagt erin om de essentie van data bloot te leggen: Uiteindelijk is het wat ménsen ervan maken. Dit boek is een handzame methodiek om als organisatie echt aan de slag te gaan, waarbij data uiteindelijk leiden tot betere resultaten en meer werkplezier. Voor mij is dit het eerste boek over data, dat niet over technologie gaat."

General Manager Sales, Marketing & Innovation, Kiremko BV

Ton Hendrickx

bottom of page