top of page
Samenwerken

Interimmanagement

Bent u op zoek naar een ervaren interimmanager of projectmanager? Dan bied ik u de expertise en leiderschap aan die nodig zijn om uw organisatie tijdelijk te ondersteunen. Met een uitgebreide achtergrond in het geven van leiding aan teams (Finance, HR, ICT, en Customer Support), kan ik uw team niet alleen helpen bij de dagelijkse gang van zaken maar, indien gewenst, ook begeleiden naar verbeterde operationele efficiëntie en het ontwikkelen van een datagedreven cultuur. Mijn mensgerichte benadering is gericht op het realiseren van duurzame veranderingen, het stimuleren van innovatie, en het verminderen van werkdruk, allemaal afgestemd op uw behoeften.

Wat bied ik aan?

Expertise in interim- en projectmanagement met een rijke ervaring in het leiden van teams in Finance, HR, ICT, en Customer Support. Naast het aansturen van teams kan ik, indien gewenst, helpen bij het realiseren van operationele efficiëntie, innovatie en het ontwikkelen van een datagedreven cultuur, gebruikmakend van het Klaverbladmodel.
 

Hoe helpt het jou?

Mijn leiderschapsstijl is mensgericht, waarbij ik oog heb voor het realiseren van verhoogde efficiëntie, het stimuleren van innovatie en het verminderen van de werkdruk binnen de organisatie. Dit resulteert in een verbeterde dienstverlening, meer werkgeluk en een sterke, toekomstbestendige organisatiestructuur.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van de projectomvang en specifieke behoeften. Ik bied oplossingen op maat die aansluiten bij jouw budget.

Vergadering
Vergadering

Hoe kun je boeken?

Voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking te plannen, kun je gebruikmaken van het contactformulier hieronder of direct contact met mij opnemen voor een persoonlijk gesprek.


Waarom kiezen voor ImproveNow?

Met jarenlange ervaring in diverse leidinggevende en adviserende rollen, een bewezen track record in het succesvol leiden van (complexe) projecten en het implementeren van datagedreven werken, breng ik niet alleen expertise maar ook innovatieve oplossingen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig of ben je op zoek naar een ervaren projectmanager?

Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page