top of page
Improve now: datagedreven werken, inspiratiesessies en trainingen

OVER IMPROVENOW

ImproveNow onderscheidt zich als de betrouwbare partner voor organisatieontwikkeling, juist omdat wij het unieke klaverbladmodel hanteren. Dit model, centraal in onze aanpak, is specifiek ontworpen om organisaties te helpen bij het overwinnen van uitdagingen zoals tijdgebrek voor verbeterinitiatieven, het gevoel achter de feiten aan te lopen, en het reactief in plaats van proactief handelen. Wij begrijpen dat veel organisaties kampen met het spanningsveld tussen hoge ambities en de realiteit van dagelijkse uitdagingen. Daarom focussen wij op het versterken van de vijf kernaspecten van het klaverbladmodel: Organisatie en Cultuur, Processen, Systemen, Mensen, en Klantinteractie.​

Digitaal werken

Onze aanpak biedt een oplossing voor o.a.
- het efficiënter organiseren van werk
- het verbeteren van kwaliteitscontrole
- het versterken van risicobeheersing
- het faciliteren van datagedreven  besluitvorming.

Dit stelt organisaties in staat om uit de ratrace te stappen en een omgeving te creëren waarin persoonlijke ontwikkeling en procesoptimalisaties floreren.

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van organisaties in hun ontwikkeltrajecten, van het bieden van ondersteuning bij organisatieontwikkeling en implementatie van datagedreven werkwijzen tot het opzetten van shared services concepten en het verzorgen van interne trainingen.

De implementatie van het klaverbladmodel zorgt voor een sterke, richtinggevende visie, een cultuur waarin continu leren en verbeteren centraal staan, en strategieën die passen bij de unieke behoeften van jouw organisatie. Met ImproveNow kies je voor een partner die zich inzet voor duurzame verandering en ontwikkeling, gericht op het realiseren van organisatiedoelen met minder weerstand en een maximale inzet van het potentieel van je medewerkers. Ontdek samen met ons hoe jouw organisatie kan groeien en evolueren naar een lerende organisatie.

Rob van den Wijngaard met het door hem ontwikkelde Klaverbladmodel
Rob van den Wijngaard, eigenaar Improvenow

Rob van den Wijngaard

Eigenaar

Op weg naar vernieuwing en aanpassing binnen organisaties speelt Rob van den Wijngaard een ondersteunende rol. Met zijn inzicht in organisatorische veranderingen heeft Rob een duidelijk model en een handige roadmap samengesteld om organisaties te helpen bij het doorgronden van de complexiteit van transformaties. Deze veranderingen gaan verder dan alleen technologische aspecten, ze vragen om een aanpassing in zowel de cultuur van uw organisatie als de competenties van uw team.

Rob's aanpak is gebaseerd op zijn ervaring. Hij heeft tal van organisaties, zowel groot als klein, effectief begeleid in de overstap naar een datagedreven werkwijze. Met de kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan, biedt hij niet alleen essentiële inzichten, maar ook het vertrouwen om de overgang naar een datagedreven aanpak te realiseren.

Als oprichter van ImproveNow BV en ontwikkelaar van het Klaverbladmodel focust Rob op het faciliteren van multidisciplinaire veranderingsprocessen en hun succesvolle uitvoering. Zijn vaardigheid als internationaal spreker is erkend. Hij geeft masterclasses over organisatieaanpassing en datagedreven werken die brede waardering ontvangen.

Ben je gereed om jouw organisatie te vernieuwen en te transformeren? Laat Rob van den Wijngaard je begeleiden door dit proces, waarin je leert om de uitdagingen van verandering aan te gaan en deze om te zetten in mogelijkheden voor ontwikkeling en vooruitgang.

bottom of page