top of page
Rob van den Wijngaard tijdens het geven van een presentatie op het FIS congres

PRESENTATIES EN TRAININGEN

Rob van den Wijngaard tijdens het geven van een presentatie

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen spreekt, maar inspireert, motiveert, en concrete, toepasbare inzichten deelt? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wat bied ik aan?
Als gepassioneerd professional en spreker bied ik inspirerende presentaties en trainingen vol praktijkgerichte inzichten. Mijn specialisatie ligt in het leiden van shared services en het doorvoeren van datagedreven veranderingen, met een krachtige focus op thema’s en uitdagingen die voor jouw organisatie van cruciaal belang zijn.

Hoe helpt het jou?

Mijn presentaties en trainingen zijn ontworpen om jou en je team niet alleen te voorzien van theoretische kennis, maar ook van praktische tools en inzichten die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. Dit betekent een directe verbetering in de manier waarop jullie werken, een verhoogde effectiviteit, en uiteindelijk, betere bedrijfsresultaten.

 

Wat kost het?
Elke presentatie of training wordt op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op de unieke vereisten van jouw evenement of organisatie.

Hoe kun je boeken?
Geïnteresseerd in het naar een hoger niveau tillen van jouw evenement of training? Neem direct contact op via [contactinformatie], of vul het contactformulier op onze website in. We bespreken graag jouw behoeften en hoe we samen een onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

Rob van den Wijngaard tijdens het geven van een presentatie op het FIS congres
Vrouw maakt foto tijdens presentatie

Waarom kiezen voor mij?

Met meer dan vijftien jaar ervaring op het podium, zowel in Nederland als internationaal, en kennis van bedrijfsvoering, shared service leadership en datagedreven veranderingen, heb ik veel geleerd over het boeien en inspireren van mensen, of het nu een kleine groep is of een grote zaal met 1500 mensen. Mijn doel? Jouw bijeenkomst of in-company training tot een daverend succes maken.

Ik ben er om je te helpen jouw volgende evenement onvergetelijk te maken. Samen werken we aan succes en werkgeluk, gedreven door data en inspiratie. Welkom bij de volgende stap naar jouw toekomst.

Ben je overtuigd? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

bottom of page